RosierGreidanus mechanisatie is dealer van Trioliet. Trioliet houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen voor het voeren van rundvee op veebedrijven. In Nederland is Trioliet marktleider op het gebied van voertechniek. Deze positie is bereikt, dankzij ruim 65 jaar ervaring en een goede klant tevredenheid. Voor het gehele sortiment en vragen kan u bij RosierGreidanus terecht.  

Kuilvoersnijders

Trioliet was een van de eerste fabrikanten die een kuilvoersnijder produceerde, ze hebben inmiddels veel ervaring met het bouwen van deze machines. Hierdoor hebben ze een robuuste uitstraling en een lange levensduur.  

Zelfrijders

De Triotrac is de zelfrijder van trioliet, de Triotrac is uniek in zijn soort omdat het bij het uitkuilen gebruik maakt van een snijmes, in combinatie met de uitschuifbare arm waar het snijmes aan gemonteerd is krijg altijd een vlak snijvlak.

Wij kunnen u voorzien van alle machines van Trioliet en daarnaast ook alle onderhoud en onderdelen kunnen wij leveren voor deze machines.

Mengwagens

Deze nieuwe editie mengwagens is ontworpen om met weinig pk’s te kunnen mengen. Door een speciaal aandrijfsysteem is het mogelijk om met 85 PK een mengwagen te trekken tot 18 kuub. De machines zijn ook verkrijgbaar met snijsysteem en laadbak waardoor er maar 1 trekker meer nodig is voor het voeren. Verder zijn ver vele opties mogelijk, onder andere de dikte van de vijzels kunnen naar wens worden geleverd. Dit verlengt de levensduur van de mengwagen.