RosierGreidanus mechanisatie is dealer van Trioliet. Trioliet houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen voor het voeren van rundvee op veebedrijven. In Nederland is Trioliet marktleider op het gebied van voertechniek. Deze positie is bereikt, dankzij ruim 65 jaar ervaring en een goede klanttevredenheid. Voor het gehele assortiment en vragen kunt u bij RosierGreidanus terecht.     

Kuilvoersnijders

Trioliet was een van de eerste fabrikanten, die een kuilvoersnijder produceerde. Ze hebben inmiddels veel ervaring met het bouwen van deze machines. Hierdoor hebben ze een robuuste uitstraling en een lange levensduur.  

Zelfrijders

De Triotrac is de zelfrijder van Trioliet. De Triotrac is uniek in zijn soort, omdat de machine bij het uitkuilen gebruik maakt van een snijmes. In combinatie met de uitschuifbare arm, waar het snijmes aan gemonteerd is, krijg je altijd een vlak snijvlak.

 

Mengwagens

Deze nieuwe editie mengwagens is ontworpen om met weinig pk’s te kunnen mengen. Door een speciaal aandrijfsysteem is het mogelijk om met een vermogen van 85 Pk een mengwagen te trekken tot 18 kuub. De machines zijn ook verkrijgbaar met snijsysteem en laadbak. Hierdoor is er maar één trekker benodigd voor het voeren. Verder zijn veel opties mogelijk, onder andere de dikte van de vijzels kunnen naar wens worden geleverd. Dit verlengt de levensduur van de mengwagen.

Wij kunnen al uw Trioliet-machines voorzien van een onderhoudsbeurt!