Ook voor het complete landbouwmachine aanbod van ANNABURGER is RosierGreidanus importeur. ANNABURGER beschikt over een groot assortiment aan landbouwmachines, waardoor voor iedere landbouwer een passende machine aanwezig is.

Deze Duitse fabrikant maakt innoverende en degelijke landbouwmachines.  

Grondkipper
De robuuste halfpipe dump kipper gemaakt van Hardox staal voor het transport van zand, grind en vervoeren van puin.
Door de ronding (halfpipe) in de bak zal het product snel gelost worden.
Landbouwkipper

Deze kipper is geschikt voor het transport van alle losse
goederen in de landbouw. Dit is vanwege de vele extra uitrustingen die mogelijk
zijn bij deze kipper. Bij lichte gewassen kan het laadvermogen van de kipper
met 20% worden verhoogd met behulp van opzetschotten. De kippers zijn zowel
leverbaar als tandemasser en als drieasser. 
Alle ANNABURGER kippers hebbeneen zeer stabiel frame. De kippers kunnen
ook uitgerust worden met een optionele losvijzel voor granen.

De Ecoliner 29.12 van Annaburger is speciaal ontwikkeld ter voorkoming van
bodemverdichting.

Deze landbouwkipper verdeelt het gewicht zeer goed over de assen en de dissel in combinatie met goede banden kan deze kipper met een bandenspanning van 1,2 bar toch 40km/u over de weg rijden.

Eventueel is ook een luchtdrukwissel verkrijgbaar waardoor tot 0,8 bar op het land worden gereden. 
Dit voorkomt bodemverdichting

SchubMax
De ANNABURBER SchubMax biedt een hoog volume wat geschikt is voor transport van gras en mais. Het lossen van alle goederen gebeurt door te duwen met een drukwand van voor naar achter waardoor er gelijkmatig kan worden gelost. Ook is er geen risico van kantelen wanneer op een onstabiele ondergrond gelost wordt. Hiernaast bestaat de mogelijkheid om de Schubmax om te bouwen naar een meststrooier. 

Universele meststrooier

ANNABURGER heeft een universele meststrooier die vaste mest, compost en kalk krachtig en gelijkmatig doseert. Het voertuigframe zorgt voor een zeer hoge stabiliteit en robuustheid van het voertuig.

De universele strooier garandeert een uitstekende werkkwaliteit doormiddel van de instelbare uitloophoek voor het verspreiden van het materiaal. De meststrooier kan uitgerust worden met allerhande opties, zoals een luchtdrukwisselsysteem, weegsysteem, gps koppeling en Isobus bediening.

De meststrooier van Annaburger zijn door de DLG getest en goedgekeurd. De meststrooiers zijn verder te voorzien van weeginrichting, nauwkeurig strooien via het gebruik van taakkaarten en een luchtdrukwisselsysteem.

Silagewagen

De silagewagens van ANNABURGER zijn voor snel en gemakkelijk transport van gras en mais. Het ontwerp van de bak vorm een unieke stabiliteit. Dit door de juiste constructie en profiel van de zijwanden wat een hoge stabiliteit creëert. Hierdoor heb je ten opzichte van het bruikbare volume, een laag gewicht. Voor het lossen is er een mechanische bodemaandrijving, die zorgt voor een hoge loscapaciteit. De bakinhoud is verkrijgbaar van 41m3 tot 52m3.

Vrachtwagenopbouw
Annaburger heeft voor vrachtwagentransport verschillende opleggers. De opleggers zijn beschikbaar in walkingfloor uitvoeringen voor het transport van losse grondstoffen. Naast deze oplegger is er ook een oplegger voor vervoer van mest of andere vloeistoffen. De tank van deze oplegger is gemaakt van kunststof zodat er gewicht kan worden bespaard.

 
Mesttanken

ANNABURGER heeft twee typen mesttanken in het programma. Het eerste type mesttanken is uitgerust met verdringerpompen. Deze garanderen korte
vultijden. De tanken kunnen zowel uitgerust worden met een dolly voor het transport van mest als een tandemasser of drieasser.

Het tweede type tank dat Annaburger in het product gamma heeft is de Power Tanker. Met deze PowerTanker kunnen lage vul en los tijden behaald worden. Dit pompsysteem van ANNABURGER is voorzien van een centrifugaal pomp gecombineerd
met een vacuümpomp in de zuigarm. De tank bestaat uit kunststof, zodat gewicht kan worden bespaard. Deze tank is optioneel ook uit te rusten met een NIR-sensor voor het meten van de gehalten in de mest.  

Onkruidbestrijding

Annaburger heeft voor onkruidbestrijding ook een machine ontwikkeld. Deze machine maakt gebruikt van een combinatie van de cultivator tanden en de ontwikkelde spaakwielen. Deze combinatie garandeert een efficiënte onkruidbestrijding met hoge capaciteit. De cultivatortanden en de spaakwielen zijn elk afzonderlijk aan het frame gehangen. Hierdoor kunnen ze individueel worden ingesteld naar de gewenste bewerking per gewas. Hierdoor kan deze universele schoffel bijna in alle akkerbouwgewassen gebruikt worden.

 Overlaadwagens

De ANNABURGER FieldLiner is een overlaadvoertuig voor het overladen van gras, maïs of andere grondstoffen aan de rand van het veld. Hierdoor kan voor het transport op lange afstanden het veldtransport en het wegtransport worden gescheiden.