Malone bouwt bijna 20 jaar maaiers met een afzet over de hele wereld.
In 2017 heeft Malone meer dan 700 maaiers gebouwd. 

Maaiers

De maaiers van Malone zijn onderverdeeld in 3 series met een verschillende werkbreedte.
Malone probeert haar producten duurzaam op de markt te zetten. H
ierbij proberen ze de levensduur van de producten te maximaliseren door onder andere het frame van de maaier volledig gegalvaniseerd af te leveren. 

Alle maaiers zijn schijvenmaaiers. De maaiers zijn zeer robuust en geschikt voor alle snedes. De Malone 700/800/900 hebben een variërende werkbreedte van 210 cm tot 290 cm. De maaier is voorzien van een uitbreekbeveiliging. Bij oneffenheden kan de maaier tot maximaal 45 graden naar achteren draaien.

Voor meer informatie over de Maaiers

Trojan MT – serie

Deze middelgrote wagen onderscheidt zichzelf van andere merken op het gebied van degelijkheid en simpelheid. De Trojan-serie is ketting-aangedreven en voorzien van maximaal 35 messen. De Trojan-serie is in drie uitvoeringen verkrijgbaar met een capaciteit variërend van 35 tot 52 M3. De wagen beschikt over de grootste rotor van de markt. Daarbij zit er een pick up voorop van 2.00 meter, waardoor de capaciteit van deze wagens zeer groot is.

Xcel - Serie

Deze serie is de grotere broer van de Trojan-serie. Naast de inhoud varieert deze wagen zich op enkele punten van de Trojan-serie. De capaciteit varieert van 55 tot 75 M3. Het voorste stuk van de bodem in de ladewagen loopt af. Hierdoor kan er tot 15% brandstof bespaart worden, doordat het gras vloeiender in de wagen komt. Voor de bodemketting zijn schakels gekozen, die afkomstig zijn uit een meststrooier en bekend staan als onverwoestbaar. De wagen wordt aangedreven door een tandwielkast. De wagen beschikt over de grootste rotor van de markt. Daarbij zit er een pick up van 2.00 meter op de wagen, waardoor de capaciteit van deze wagens zeer groot is. De wagen is te bedienen met een eenvoudig bedieningskastje. Optioneel kan er een laadautomaat worden geïntegreerd.

Voor meer informatie over de Trojan MT en Xcel

Schudders

Tedd Air – serie

De degelijkheid van de volledige productlijn is ook terug te vinden in deze schudders. Momenteel is de schudder verkrijgbaar in twee uitvoeringen, de Tedd-air 570 en de Tedd-air 840 met respectievelijk een werkbreedte 5,70 meter en 8,45 meter. De schudders van Malone, voorzien van een unieke haaktand, leveren een prachtig schudresultaat. Deze machine onderscheidt zich op een aantal punten van haar concurrenten:

Voor meer informatie over de Tedd Air