Landbouwmechanisatiebedrijf RosierGreidanus is een jong en dynamisch bedrijf in Winsum (Frl.). Het bedrijf houdt zich bezig met verschillende takken, waaronder import, mechanisatie en machinebouw. 

Het bedrijf is gefocust op de mesttechniek. RosierGreidanus importeert verschillende producten uit voornamelijk Duitsland en Ierland. De merken die worden geïmporteerd zijn:

Favicon RosierGreidanus

Het bedrijf verkoopt landbouwmachines, en onderhoudt deze met behulp van het ruime assortiment aan onderdelen in het magazijn. De mechanisatietak bij RosierGreidanus bestaat vooral uit de verkoop en onderhoud van de volgende merken:

Van al deze merken heeft RosierGreidanus een ruime voorraad onderdelen liggen en de benodige kennis in huis om deze machines te repareren.

RosierGreidanus heeft tevens ook een stuk machinebouw en ontwikkeling.

Het bouwt in eigen beheer motorpompsystemen voor het mest verpompen. Dit zijn zowel stationaire units als verplaatsbare machines voor het sleepslangen. Deze machines worden in eigen beheer ontwikkeld, gebouwd en tevens onderhouden.

Daarnaast is RosierGreidanus gespecialiseerd in de productie van schuifassen voor gebruik onder de Zunhammer mesttanken, zuigarmen op mesttanken, beweegbare opzetschotten op kippers etc.. RosierGreidanus is ook een ervaren partner op het gebied van motoroptimalisatie. Wij kunnen bij verschillende typen trekkers en zelfrijdende machines motortuning uitvoeren, ad blue uitschakelen, EGR klep uitschakelen en de motor optimaliseren.