Budissa bagging is een Duitse fabrikant die gespecialiseerd is in de productie van inslurfmachines. Deze machines kunnen veel producten inbaggen in een slurfverpakkingssysteem. Dit is een moderne inkuil- en opslagtechnologie voor het bewaren van voer in een slurf. RosierGreidanus is importeur van deze machines en kan u deze machines leveren.

Budissa Baging heeft verschillende typen baggers. Dit zijn zowel rotor-, graan- en push baggers. Er kan een veelheid aan producten in de baggers worden verwerkt, onder andere graan, bieten, gras en mais. De slurfen worden afhankelijk van de machine in grote of in kleine diameter gemaakt.

Budissa Bagger RT5000

De Budissa Bagger RT 5000 is bedoeld om broeigevoelige  producten gemakkelijk en zonder conserveringsverlies op te slaan. De machine moet van bovenaf worden gevuld met een laadwerktuig.

Deze baging slurf heeft een breedte van 1,65 m en 1,95 m. 

 

Budissa Bagger RT9000

De grootste en meest krachtige bagger ter wereld is de Budissa Bagger RT 9000. 

Deze slurf heeft een breedte van 3,30m en is bedoeld voor grote hoeveelheden mais, gras, bieten of andere grondstoffen. 

Voor het vullen van deze machines heeft deze machine een voorraadbunker. Hierin kunnen vrachtwagens, silagewagens of kippers lossen. 

Tijdens het lossen wordt er door de Budissa Bagger de grondstoffen in de slurf geperst. Dit wordt met hoge krachten gedaan, zodat er een hoge dichtheid kan worden gewaarborgd. Hierdoor ontstaat er een optimale conservering van de grondstoffen.

Leverantie plastic

Het plastic dat gebruikt wordt voor het inslurven, kan RosierGreidanus voor u leveren, in verschillende diameters en verschillende lengtes.

Voor meer informatie;